Einde vrijwilligerswerk, start van nieuwe reis!
14 mei 2012
🇹ðŸ‡
vanuit Thailand
Hoi hoi!
Ik ben nu terug in Krabi, terug in t zelfde hotel waar ik mijn eerste paar dagen in Thailand doorbracht, terug in de zelfde kamer! Mijn 2 maanden vrijwilligerswerk zitten er nu op en ik begin vanaf vandaag eigenlijk aan mijn 2e reis hier in Thailand! Over 6 uurtjes vlieg ik naar Bangkok en zal het backpacken beginnen!
Afgelopen donderdag had ik mijn 'afscheidsfeestje' in Baan Loong Bitak, de opvang waar ik 2 maanden lang kinderen een beetje Engels heb geleerd, met Thaise liedjes heb mee gedanst en ze de westerse letters heb leren schrijven! Toen ik hier net kwam waren ongeveer 60 kinderen maar de laatste paar weken waren er maar ongeveer 30 kinderen omdat de oudsten zijn begonnen met school! Van al deze 30 kinderen kreeg ik donderdag een roos! En daarna werd er een bedank liefje voor mij gezongen!
Gisterochtend ben ik vertrokken vanuit phuket naar krabi. Dus zaterdag avond had ik mijn laatste avond bij m'n gastgezin! En omdat t mijn laatste avond was kreeg ik pizza, patat en cola haha! Om hun te bedanken voor de goede zorgen en het mij laten kennis maken met de Thaise cultuur had ik een taart voor ze gekocht! Die hebben we met z'n allen opgegeten waarna ik een soort islamitisch shirt van ze kreeg haha! Toen ik zaterdagochtend weg ging werd ik toch wel even een beetje emotioneel! Heb 2 maanden bij die mensen in huis gezeten en zal ze waarschijnlijk nooit meer zien! Het in wonen bij een gastgezin was voor mij toch wel t mooiste deel van t vrijwilligerswerk denk ik, je leert daardoor een ander Thailand kennen dan de meeste toeristen!
In de afgelopen tijd heb ik natuurlijk ook nog dingen in bezocht. Ik heb 'the big buddha' bekeken, een standbeeld die je vanaf 'mijn huis' kon zien staan op een berg! Dit is een gigantisch groot buddha beeld! Ook ben ik nog naar koh yoa yai geweest het buur eiland van koh yoa noi! Koh yoa yai is omgeveer t zelfe als z'n buur eiland, weinig toeristen, mooie stranden maar het had iets meer voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een supermarkt!
Ik kijk erg uit, na 2 maanden vooral stranden gezien te hebben, de rest van Thailand te zien! Te beginnen in Bangkok! Daarna zullen we waarschijnlijk naar Chiang Mai gaan, in t noorden!
Vanaf vandaag zal m'n 2e avontuur beginnen! Ik heb er zin in hihi!
Tot snel! Groetjes uit Krabi!
14 mei 2012, 07:40
Goeie reis nei Bangkok!
17 mei 2012, 10:15
Hast Daniel al fun yn Bangkok,Frouke ?
Dan no mar fijn backpacke tegeare en in soad sjen !!
Foarsichtich hear en reizgje wy mei op ,,reismee"?
Hoi pake en beppe.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}